Suoraan sisältöön

Julkaistu 09.06.2021

Kuuntele ELYnvoimaa podcast Etelä-Savon ennakointityöstä

Ennakoinnilla on vankat perinteet Etelä-Savossa. Ennakointitieto on eri lähteistä kerättävän tiedon hyödyntämistä johtamisen työkaluna ja päätöksenteon pohjana. ELYnvoimaa-podcastien jaksossa 9 ennakoinnin merkityksestä ovat keskustelemassa ELY-keskuksen Merja Toijonen ja Maakuntaliiton Hanna Kautiainen. 

Etelä-Savon ELY-keskuksen podcast #ELYnvoimaa avaa kuulijalle julkishallinnon toimien monipuolisuutta, perustuksia ja vaikuttavuutta arjessa. Podcastissa julkisia palveluja tutkitaan erityisesti aluekehityksen ja elinkeinojen näkökulmasta ELY-keskuksen asiantuntijoiden johdolla.  

ELY-keskus edistää alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä. Vastaamme elinkeinojen, työmarkkinoiden ja maaseudun muuttuviin tarpeisiin sekä edistämme luonnon ja ympäristön suojelua sekä luonnonvarojen alueiden kestävää käyttöä.

Podcastit tuottaa Euroopan sosiaalirahaston rahoittama Kasvupalveluista elinvoimaa Etelä-Savoon -hanke yhteistyössä Etelä-Savon ELY-keskuksen kanssa. 

Podcastien jaksossa 9 kerrotaan Etelä-Savon ennakointityöstä. Ennakoinnilla on vankat perinteet Etelä-Savossa. Ennakointitieto on eri lähteistä kerättävän tiedon hyödyntämistä johtamisen työkaluna ja päätöksenteon pohjana. ELYnvoimaa-jaksossa ennakoinnin merkityksestä ovat keskustelemassa ELY-keskuksen Merja Toijonen ja Maakuntaliiton Hanna Kautiainen. 

Linkki ELYNvoimaa podcasteihin