Suoraan sisältöön

Julkaistu 18.10.2021

Osallistu vuoteen 2050 tähtäävään Etelä-Savon skenaariotyöskentelyyn

Osana Etelä-Savon skenaarioiden päivittämistä vuoteen 2050 järjestetään syksyn aikana kolme skenaariotyöpajaa. Nyt Sinulla on mahdollisuus osallistua Etelä-Savon tulevaisuuden sanoittamiseen!

Skenaarioiden päivittämisen pohjana käytetään syksyllä päivitettyä Digiheimojen maailma -skenaariota, jonka muuttujien mukaisesti on jaettu työpajapäivien pienryhmät. Kaikki työpajat järjestään iltapäivisin klo. 12:00 - 16:00. Työpajat järjestetään Teams-yhteydellä ja osallistua voi yhteen kolmesta skenaariopäivästä.

2.11.2021 teemoina ovat Työelämän murros ja jatkuva oppiminen / Palveluliiketoiminta ja väestörakenne.

11.11.2021 teemoina ovat Monipaikkaisuus / Teknologian kehitys / Kansainvälisyys ja politiikka.

18.11.2021 teemoina ovat Hyvinvointi / Matkailu / Luonnonvarat ja vähäpäästöisyys.

Lisäksi lokakuussa julkaistaan kaksi Keynote-tallennetta, jotka voi katsoa ennen skenaariopajoja. Keynote-tallenteissa tunnettu digitalisaation asiantuntija, teknologia-alan sarjayrittäjä, tietokirjailija ja biohakkeri Teemu Arina, sekä ihmisyyden sanoittaja professori Arto O. Salonen johdattelevat osallistujat vuoteen 2050.

Skenaariopajat ja puhujien tallenteet ovat maksuttomia, mutta vaativat ilmoittautumisen ja ESR-henkilötietolomakkeiden täyttämisen.

Lisätietoa ja päivittyvä ohjelma löytyy osoitteesta: https://esavoennakoi.fi/skenaariotyopajat2050

Tilaisuuden paikkoja on rajatusti! Ilmoittautumiset viikkoa ennen työpajan alkamista linkistä: https://link.webropol.com/ep/skenaario2050